Skip to content
Tu smo da vam olakšamo prodaju ili pronalazak nekretnine.
Početna » Trosoban moderno namješten stan, Centar

Trosoban moderno namješten stan, Centar

Stanovi
Dvosoban
iznajmljivanje
Opis nekretnine

Iznajmljujemo izuzetno lijep, moderno namješten trosoban stan ukupne površine 58m2. Stan se nalazi na četvrtom spratu stambeno-poslovne  zgrade. Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, vrlo komfornog kupatila, toaleta i dnevnog boravka sa kuhinjom,  sa pristupom komfornoj terasi.  Neuobičajeno veliki prozorski otvori u dnevnom boravku, u kombinaciji sa  orjentacijom, ovom stanu pružaju obilje svjetlosti tokom većeg dijela dana. Pored činjenice da se radi o moderno uređenom stanu, posebna karakteristika ove nekretnine je odlična lokacija. Bitno je napomenuti da su instalirani moderni ugradbeni uređaji u kuhinji, stan je potpuno opremljen svim kućanskim elementima neophodnim za svakodnevni način života.

Napomena : U istaknutu cijenu mjesečnog najma uključeni su svi režijski troškovi.

Nekretnina se nalazi na četvrtom spratu stambeno poslovnog objekta,  u ulici Skenderpašina, općina Centar. Obzirom da se radi o strogom centru grada, podrazumijeva se brz i jednostavan pristup mnogim ustanovama potrebnim za svakodnevne poslovne aktivnosti.. Svega nekoliko minuta šetnje je ovo naselje udaljeno je od strogog centra grada, a inače je prepoznatljivo po bogatom sadržaju. U krugu od 500m se nalazi nekoliko trgovačkih i uslužnih objekata, apoteka, banka, stanice javnog gradskog saobraćaja, dok je u krugu od 2km sješteno nekoliko srednjh škola, osnovna škola i obdanište, tržni centar i mnoštvo drugih sadržaja koji lokaciju čine idealnom za sve populacije.

Grijanje na plin. Parket i keramičke pločice na podovima.Vanjska Alu stolarija.  Unutrašnja drvena stolarija. Internet. CATV. Telefon. Interfon. Blinda ulazna vrata. Klima uređaj.

 

Izdvajamo:
Internet
Klima

Zainteresovani ste za ovu nekretninu ?

Uvijek tu za vas, stojimo vam na raspolaganju
Pozovite nas

Specifikacije:

Upit za: Trosoban moderno namješten stan, Centar

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Upit za: Ostavite podatke da vas agent kontaktira

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Dva upita za nekretninu u roku 2 sata
{content} Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas: +387 62 099 777