O nama

Sjedište agencije nalazi se u ulici Antuna Hangija 115,  u Sarajevu. Ovom prilikom želimo da Vas upoznamo s radom i uslugama naše agencije koja je osnovana nakon niza godina provedenih u djelatnostima izgradnje, prodaje i posredovanja u prometu s nekretninama.

 
Agencija CapitolNekretnine se izdvaja kao vodeći real estate agent iz pet ključnih razloga. Prvo, poseduju neuporedivu lokalnu ekspertizu, što znači da će vas voditi kroz tržište kao niko drugi. Drugo, njihov tim stručnjaka pruža personalizovanu uslugu, usmerenu na vaše potrebe. Takođe, CapitolNekretnine se ponosi transparentnošću u svakom koraku transakcije. Četvrto, nude najnovije tehnološke alatke za brzu i efikasnu pretragu nekretnina. Na kraju, njihova izvanredna reputacija i portfolio zadovoljnih klijenata potvrđuju da su pravi izbor za svaku nekretninsku potragu.

Kontaktirajte nas:
(+387) 62 099 777

Od prvog dana smo tu za svoje klijente!

Naše usluge su prilagođene klijetima, bilo da trebate izdati nekretninu, prodati kucu, stan, zemljiste. Pomažemo u svim segmentima oko nekretnine: Digitalno oglasavanje, Online prodaja i prezentacija, Uvodjenje Interneta, Ciscenje stana….

Činjenice

100 Izdatih nekretnina

Preko 100 izdatih nekretnina na području Kantona Sarajevo i šire.

Preko 35 prodanih nekretnina

Preko 35 uspješno prodanih nekretnina i poslovnih prostora na obostrano zadovoljstvo naših klijenata.

Partneri

Surađujemo sa agencijama koje našim klijentima pružaju kvalitetne usluge te se uvijek trudimo proširiti spektar ponude.

Agenti

Iskusni agenti koji su tu za naše klijente, pomoć pri bilo kojem koraku.
Kontakt