Usluge

Prodaja

Prodaja nekretnina rezulat je aktivnog angažmana naših agenata obuhvaćenog naknadom za posredovanje, koja se prilikom prodaje refundira od prodavca.

Visina posredničke naknade određuje se Ugovorom o posredovanju u prometu nekretninama.

Najam

Posredovanje prilikom najma nekretnine također je još jedna od usluga koje nudimo. Posredovanje ovog tipa definiše se Ugovorom o zakupu nekretnine, koji je predviđen na period od minimalno godinu dana, uz nadonkadu od jedne mjesečne zakupnine unaprijed i depozita u visini iste.

Kontrola i održavanje

Naša agencija vrši i kontrolu nekretnina u Kantonu Sarajevo. Spomenuto podrazumijeva uslugu namirivanja komunalija, periodični obilazak nekretnine (dnevni, nedeljni i mjesečni), naplatu zakupnine, održavanje biljaka, provjetravanje, regulaciju ispravnosti uređaja, namještaja i dr. Usluga se realizuje u obliku pretplate do tri obilaska mjesečno uz naknadu u dogovoru sa klijentom.

Fotografisanje i procjena

Neizostavna procedura prilikom prodaje ili zakupa nekretnine svakako je fotografisanje, obrada fotografija, te procjena trenutne tržišne vrijednosti nekretnine. Savremena tržišna osviještenost naše agencije, u skladu sa nezaobilaznim mišljenjem i stavovima naših klijenata nudi potencijalno moguća rješenja u svrhu što bolje suradnje i zadovoljstva obiju strana.

Usluge naših partnera

Unutrašnje čišćenje nekretnine

Preporučujemo tim za unutrašnje čišćenje kancelarijskog i stambenog prostora nakon adaptacija ili za pripremu za najam.
Detaljno čišćenje vašeg prostora povećava uspješnost iznajmljivanja ili prodaje vaše nekretnine.

Ozonska dezinfekcija prostora

Najučinkovitije pročišćavanje prostorija prirodnim putem - pomoću ozona. Uklanjanje brojnih neugodih mirisa iz prostorija poput mirisa cigareta, kuhinjskih mirisa, životinjskih mirisa (od kućnih ljubimaca i sl) i dr.

Internet

Nudimo uslugu ekspresnog priključka interneta i TV-a.
U roku od 24 sata nakon pristupa nekretnini budite online!
Kablovski Internet sa najvećim brzinama uz besplatan modem WIFI.