Skip to content
Tu smo da vam olakšamo prodaju ili pronalazak nekretnine.
Početna » Trosoban namješten stan, Vrazova, Centar

Trosoban namješten stan, Vrazova, Centar

Stanovi
Trosoban
iznajmljivanje
Opis nekretnine

Iznajmljujemo namješten trosoban stan uknjižene površine 86m2 ( sa dodatnih 24 m2 neuknjižene površine ), koji se nalazi u strogom centru grada. Stan se sastoji od dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kupatila, kuhinje , balkona i predsoblja. Zahvaljujući dvostranoj orjentaciji i velikim prozorskim otvorima tokom većeg dijela dana je ispunjen dnevnim svjetlom. Po svim karakteristikama, od kvadrature i izgleda pa do lokacije, stan je idealan za porodični način života.

Grijanje na plin. Drvena vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Laminat u spavaćim sobama i dnevnoj sobi. Keramičke pločice u predsoblju, kuhinji i kupatilu. CATV. Internet. Blindirana ulazna vrata.

Stan se nalazi na trećem spratu stambene zgrade austrougarske gradnje, u ulici Vrazova, općina Centar. U neposrednoj blizini zgrade u kojoj se stan nalazi je SCC centar, te  mnogobrojni sadržaji koji lokaciju čine atraktivnom za svakodnevni način života. Strogi centar grada udaljen je samo nekoliko minuta šetnje. Idealna lokacija za različite vrste populacije, obzirom na blizinu sadržaja neophodnih za kvalitetan način života i poslovanja.

Izdvajamo:
Internet

Zainteresovani ste za ovu nekretninu ?

Uvijek tu za vas, stojimo vam na raspolaganju
Pozovite nas

Specifikacije:

Upit za: Trosoban namješten stan, Vrazova, Centar

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Upit za: Ostavite podatke da vas agent kontaktira

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Dva upita za nekretninu u roku 2 sata
{content} Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas: +387 62 099 777