Skip to content
Tu smo da vam olakšamo prodaju ili pronalazak nekretnine.
Početna » Dvospratna kuća sa dvorištem i garažom, Novo Sarajevo

Dvospratna kuća sa dvorištem i garažom, Novo Sarajevo

Kuce
prodaja
Opis nekretnine

Prodajemo kuću (s+pr+pt) ukupne površine 220m2, uknjižene površine .86m2, i zemljištem na kojem je ista izgrađena, a koje zemljište ima ukupno 256m2. Nekretnina se nalazi u ulici Velikokladuška, naselje Aneks, općina Novi Grad.Kuća se  sastoji se od prizemlja koje je trenutno u roh bau fazi, ,te prizemlja i potkrovlja na kojem su smještene dvije odvojene stambene jedinice. Kvadratura gornjih etaža iznosi po cca 100m2, a iste se sastoje od dnevnog boravka sa kuhinjom, dvije spavaće sobe, kupatila , predsoblja i terase. Nekretnina posjeduje sve standardne komunalne priključke (električna energija, gradski vodovod i kanalizacija, telefon, internet, CATV i plin). Kući se pristupa direktno sa asfaltirane ceste , a dvorište koje posjeduje je kompletno ograđeno. Kuća također posjeduje dva dodatna komforna garažna mjesta.

Priključci na kompletnu gradsku infrastrukturnu mrežu. Grijanje na gradski plin. Parket u dnevnoj i spavaćim sobama. Keramičke pločice u kupatilu, kuhinji i predsoblju. Vanjska PVC  stolarija. Unutrašnja drvena stolarija.

Nekretnina se nalazi u ulici Velikokladuška, naselje Aneks, Općina Novi Grad. Smještena u mirnom dijelu naselja, na cca. 300m udaljenosti od glavne ceste. Izolovana je od gužvi i saobraćajne buke, a  ipak je u neposrednoj blizini sadržaja neophodnog i za svakodnevni način života.

Izdvajamo:
Garaža
Internet
Parking

Zainteresovani ste za ovu nekretninu ?

Uvijek tu za vas, stojimo vam na raspolaganju
Pozovite nas

Specifikacije:

Upit za: Dvospratna kuća sa dvorištem i garažom, Novo Sarajevo

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Upit za: Ostavite podatke da vas agent kontaktira

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Dva upita za nekretninu u roku 2 sata
{content} Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas: +387 62 099 777