Skip to content
Tu smo da vam olakšamo prodaju ili pronalazak nekretnine.
Početna » Manja kuća sa okućnicom, Novo Sarajevo

Manja kuća sa okućnicom, Novo Sarajevo

prodaja
Opis nekretnine

Prodajemo kuću  uknjižene površine 60m2  sa pripadajućim dvorištem površine 105m2.  Kuća je izgrađena četrdesetih godina u naselju Dolac Malta , općina Novo Sarajevo. Sastoji se od  dnevnog boravka, jedne spavaće sobe, predsoblja i kupatila . Prizemna  etaža nije useljiva. Kuća ima lijepo dvorište sa izuzetno lijepim pogledom na grad. Posjeduje sve priključke na gradsku infrastrukturnu mrežu. Pješački joj se pristupa stepenicama s jedne strane, tačnije ispod kuće.  Parcela se nalazi na izuzetno blago nagetom terenu i ima prelijepo zeleno okruženje. Udaljenost od asfaltnog puta je cca. 100m.

Nekretnina se nalazi u ulici Blagajska, naselje Dolac Malta, Općina Novo Sarajevo . Smještena u mirnom naselju, blizu glavne ceste  na cca 700m od kružnog toka u Buća Potoku, odnosno manje od 100m od semafora u ulici Drinska. Izolovana je od gužvi i saobraćajne buke. U neposrednoj blizini je autobusko stajalište, osnovna škola, marketi, vjerski objekti i ostali sadržaji neophodni za svakodnevni život.

Grijanje na struju  ( Postoji priključak za plin ) . Parket. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Električna energija. Gradski vodovod i kanalizacija. Priključak za plin.

Izdvajamo:
Internet

Zainteresovani ste za ovu nekretninu ?

Uvijek tu za vas, stojimo vam na raspolaganju
Pozovite nas

Specifikacije:

Upit za: Manja kuća sa okućnicom, Novo Sarajevo

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Upit za: Ostavite podatke da vas agent kontaktira

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Dva upita za nekretninu u roku 2 sata
{content} Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas: +387 62 099 777