Skip to content
Tu smo da vam olakšamo prodaju ili pronalazak nekretnine.
Početna » Četverosoban komforan stan, Grbavica, Novo Sarajevo

Četverosoban komforan stan, Grbavica, Novo Sarajevo

iznajmljivanje
Opis nekretnine

Iznajmljujemo petosoban stan u sklopu privatnog stambenog objekta sa zasebnim ulazom, ukupne stambene površine 216m2. Kuća se nalazi u najljepšem dijelu naselja Grbavica, tačnije u ulici Ante Fijamenga.  Stan se sastoji od komfornog dnevnog boravka sa kaminom , kuhinje, toaleta sa vešerajem, kupatila,  te tri spavaće sobe.  Pored toga, posjeduje prelijepu veliku terasu kojoj se pristupa iz dnevnog boravka, a sa koje se pruža zaista prelijep pogled na grad . Izuzetno lijepa lokacija, uz sve prednosti vlastitog parkinga, garaže, terase itd. ovu nekretninu čine idealnom za porodični način života.

Kuća se nalazi u ulici Ante Fijamenga, u naselju Grbavica, općina Novo Sarajevo. Lokacija, odnosno ulica u kojoj je kuća smještena je vrlo mirna, uredna i predstavlja jednu od najpoželjnijih lokacija za porodični način života.

Plinsko etažno grijanje ili grijanje putem električne energije. Drvena unutrašnja stolarija. Vanjska PVC stolarija. Parket i keramičke pločice na podovima. Blinda ulazna vrata. Interent. CATV. Telefon. Garažno mjesto. Vlastito parking mjesto. Alarm. Videonadzor. Klima uređaj u svakoj prostoriji.

 

Izdvajamo:
Internet
Klima
Video nadzor

Zainteresovani ste za ovu nekretninu ?

Uvijek tu za vas, stojimo vam na raspolaganju
Pozovite nas

Specifikacije:

Upit za: Četverosoban komforan stan, Grbavica, Novo Sarajevo

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Upit za: Ostavite podatke da vas agent kontaktira

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Dva upita za nekretninu u roku 2 sata
{content} Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas: +387603455591