Skip to content
Tu smo da vam olakšamo prodaju ili pronalazak nekretnine.
Početna » Lijepo uređen trosoban stan, Hadži-Idrizova

Lijepo uređen trosoban stan, Hadži-Idrizova

Stanovi
Trosoban
iznajmljivanje
Opis nekretnine

Iznajmljujemo vrlo lijep, komforan, salonski stan površine 90m2. Stan se nalazi na prvom spratu zgrade  izgrađene u ulici Hadži-Idrizova. Perfektna lokacija, spratnost i lijep pogled iz stana su osnovne karakteristike ove nekretnine.  Stan se sastoji od komfornog dnevnog boravka, velike kuhinje, dvije spavaće sobe, kupatila, toaleta, degažmana, predsoblja i prostrane terese. Zahvaljujući dvostranoj orjentaciji, velikim prozorskim otvorima, veoma je osvijetljen i prozračan tokom većeg dijela dana. U blizini zgrade u kojoj je stan smješten, nalazi se sve potrebno za svakodnevni način života.

Stan se nalazi na prvom spratu stambene zgrade u ulici Hadži-Idrizova, dijelu grada poznatijem kao Džidžikovac. Poznavaoci lokacije svakako znaju sve kvalitete i prednosti, a za one koji lokaciju poznaju manje, riječ je o jednoj od najatraktivnijih ulica i općenito jednom od najatraktivnijih centralnih dijelova grada za život i stanovanje. U neposrednoj blizini zgrade u kojoj se stan nalazi smještene su ambasade Austrije, Francuske i Italije, Druga Gimnazija, te mnogobrojne institucije i objekti od posebnog značaja.

Plinsko etažno grijanje. Vanjska PVC i drvena stolarija. Unutrašnja izvorna drvena stolarija. Parket u sobama. Keramičke pločice u kupatilu i toaletu. Interfon. Klima uređaj.

Izdvajamo:
Internet
Klima

Zainteresovani ste za ovu nekretninu ?

Uvijek tu za vas, stojimo vam na raspolaganju
Pozovite nas

Specifikacije:

Upit za: Lijepo uređen trosoban stan, Hadži-Idrizova

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Upit za: Ostavite podatke da vas agent kontaktira

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Dva upita za nekretninu u roku 2 sata
{content} Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas: +387 62 099 777