Skip to content
Tu smo da vam olakšamo prodaju ili pronalazak nekretnine.
Početna » Trosoban stan sa garažom, Bjelave – Novogradnja

Trosoban stan sa garažom, Bjelave – Novogradnja

Stanovi
Trosoban
iznajmljivanje
Opis nekretnine

Iznajmljuje se trosoban moderno namješten stan površine 78m2.  Stan se sastoji od lijepo uređenog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom,  dvije spavaće sobe, balkona  sa pristupom iz dnevnog boravka  kupatila i predsoblja. Stan je nedavno adaptiran i potpuno opremljen svim elemetina neophodnim za svakodnevni način života.  Zahvaljujući istočnoj orijentaciji i velikim prozorskim otvorima stan je prozračan i svijetao tokom većeg dijela dana. Stambena zgrada je opremljena alarmom i video nadzorom.

Predmetna nekretnina se nalazi na drugom spratu novoizgrađenog stambenog kompleksa ” Talas”, u ulici Provare, sarajevsko naselje Bjelave. Pozicioniran je u jednom od najatraktivnijih i najsunčanijih dijelova grada, te pruža odličnu komunikaciju sa svim sadržajem neophodnim za ugodan, savremeni način življenja. U neposrednoj blizini se nalaze supermarketi, škole, vrtići, fakulteti, Klinički centar, pošta, stanice javnog prevoza i sl. Prizemlje zgrade i spratovi namijenjeni su isključivo stanovanju, dok je suteren namijenjen za parking mjesta sa pripadajućim ostavama. Na četiri stambene etaže raspoređeno je 11 stanova različite strukture i površine.

Plinsko etažno grijanje Vanjska PVC stolarija Unutrašnja drvena stolarija Parket u sobama. CATV Internet Interfon Klima Telefon Alarm Video nadzor Garaža

Izdvajamo:
Alarm
Garaža
Internet
Klima
Video nadzor

Zainteresovani ste za ovu nekretninu ?

Uvijek tu za vas, stojimo vam na raspolaganju
Pozovite nas

Specifikacije:

Upit za: Trosoban stan sa garažom, Bjelave – Novogradnja

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Upit za: Ostavite podatke da vas agent kontaktira

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Dva upita za nekretninu u roku 2 sata
{content} Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas: +387 62 099 777