Skip to content
Tu smo da vam olakšamo prodaju ili pronalazak nekretnine.
Početna » Trosoban namješten stan, Čengić Vila

Trosoban namješten stan, Čengić Vila

Stanovi
Dvosoban
iznajmljivanje
Opis nekretnine

Iznajmljujemo namješten trosoban stan, površine 64m2 koji se nalazi na desetom spratu stambene zgrade. Sastoji se od dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, prostranog predsoblja, kupatila, toaleta i balkona. Zahvaljujući dvostranoj orijentaciji i velikim prozorskim otvorima, tokom većeg dijela dana je osunčan i ispunjen prirodnom svjetlošću. Stan je opremljen svim kućankim elementima neophodnim za svakodnevni boravak. U neposrednoj blizini stambene zgrade se nalazi besplatan javni parking prostor namijenjen stanarima.

Stan se nalazi u ulici Džemala Bijedića u sarajevskom naselju Čengić Vila. Stan je na odličnoj lokaciji za sve populacije, jer se u blizini istog nalazi mnoštvo sadržaja kao što su osnovna škola, obdanište, parkovi za odmor, tržni centri, centri za rekreaciju i mnogi drugi sadržaji koji ovu lokaciju čine jednom od atraktivnijih za boravak. U blizini stana se nalazi glavna saobraćajnica, kao i tramvajska i autobuska stajališta.

Centralno gradsko grijanje. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u dnevnoj i spavaćoj sobi. Keramičke pločice u kupatilu i kuhinji. Blinda vrata. Internet. CATV. Telefon

 

Izdvajamo:
Internet

Zainteresovani ste za ovu nekretninu ?

Uvijek tu za vas, stojimo vam na raspolaganju
Pozovite nas

Specifikacije:

Upit za: Trosoban namješten stan, Čengić Vila

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Upit za: Ostavite podatke da vas agent kontaktira

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Dva upita za nekretninu u roku 2 sata
{content} Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas: +387 62 099 777