Skip to content
Tu smo da vam olakšamo prodaju ili pronalazak nekretnine.
Početna » Dvosoban nenamješten stan, Marijin Dvor

Dvosoban nenamješten stan, Marijin Dvor

iznajmljivanje
Opis nekretnine

Iznajmljuje se lijepo renoviran dvosoban stan površine 65m2, koji se nalazi na trećem spratu stambene zgrade austrougarske gradnje u ulici Kralja Tvrtka.  Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje, spavaće sobe, toaleta i predsoblja. Stan je južno orjentisan i ima pogled na glavnu saobraćajnicu. Kompletno je renoviran, te ima vrlo dobro izvedenu dispoziciju prostorija, sa mnogo prostora za odlaganje. Tokom renoviranja, u stanu su promijenjene elektro i vodovodne instalacije. Potpuno je promijenjena unutrašnja stolarija, parket na podovima, te su postavljena blinda ulazna vrata.

Stan se nalazi u ulici Kralja Tvrtka, u uvijek atraktivnom i lijepo sarajevskom naselju Marijin Dvor. Smješten tačno između Unitic-ovih nebodera, Sarajevo City Centra i Opće bolnice Abdulah Nakaš, predstavlja odličnu priliku za ljubitelje urbanog načina života, te sve osobe koje su poslom ili drugim obavezama vezane za gradsku jezgru.

Grijanje na plin. Vanjska PVC stolarija.  Unutrašnja drvena stolarija. Laminat i keramičke pločice na podovima. Automatski osigurači. Interfon. Blinda ulazna vrata.

Izdvajamo:
Internet

Zainteresovani ste za ovu nekretninu ?

Uvijek tu za vas, stojimo vam na raspolaganju
Pozovite nas

Specifikacije:

Upit za: Dvosoban nenamješten stan, Marijin Dvor

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Upit za: Ostavite podatke da vas agent kontaktira

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Dva upita za nekretninu u roku 2 sata
{content} Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas: +387603455591