Skip to content
Tu smo da vam olakšamo prodaju ili pronalazak nekretnine.
Početna » Dvoetažni stan, Skenderija, Centar

Dvoetažni stan, Skenderija, Centar

Stanovi
Trosoban
prodaja
Opis nekretnine

Prodajemo namješten dvoetažni, vrlo lijepo uređen četverosoban stan površine 114m2. . Nalazi se na četvrtom (i petom) spratu spratu stambene zgrade . Zgrada u kojoj se stan nalazi izgrađena je na jednoj od najatraktivnijih lokacija, uz obalu rijeke Miljacke, a u ulici Hamze Hume, u naselju Skenderija. Pored idealnog rasporeda prostorija, posebnu karakteristiku stana predstavljaja terasa na prvoj etaži. Lijep pogled na stan se dalje nastalja i iz dnevnog boravka koji je (kao i ostale sobe) zbog velikih prozorskih, otvora prozračan i ispunjen dnevnom svjetlošću tokom većeg dijela dana. Stan je inače, u upotrebnljivom stanju, uredno i dobro održavan, bez većih dodatnih ulaganja.

Prva etaža stana se sastoji od komfornog dnevnog boravka sa kaminom i terasom, trpezarije,  kuhinje , spavaće sobe, jednog toaleta i prostranog predsoblja te dodatno nezavršenog kupatiloa kojem se pristupa iz predsoblja..Na drugoj etaži se nalazi predsbolje koje se može koristiti kao radna soba te jedna spavaća soba i ostava.

Stan se nalazi u ulici Hamze Hume, Skenderija , općina Centar. Smješten na jednoj od najatraktivnijih lokacija za život u ovoj općini, predstavlja idealnu priliku za sve koji su u potrazi za komfornim i ugodnim svakodnevnim načinom života. Mirna lokacija, obogaćena zelenim površinama, a samo par minuta lagane šetnje udaljena BBI centra, garancija je ugodnog porodičnog boravka.

Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u sobama. Keramičke pločice u kupatilu, balkonu, predsoblju i lođi. Interfon. Blinda ulazna vrata. Dva Klima Uređaja. Telefon. Internet.

Izdvajamo:
Internet
Klima

Zainteresovani ste za ovu nekretninu ?

Uvijek tu za vas, stojimo vam na raspolaganju
Pozovite nas

Specifikacije:

Upit za: Dvoetažni stan, Skenderija, Centar

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Upit za: Ostavite podatke da vas agent kontaktira

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Dva upita za nekretninu u roku 2 sata
{content} Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas: +387 62 099 777