Skip to content
Tu smo da vam olakšamo prodaju ili pronalazak nekretnine.
Početna » Poslovni prostor uz glavnu ulicu, Grbavica

Poslovni prostor uz glavnu ulicu, Grbavica

Stanovi
Trosoban
iznajmljivanje
Opis nekretnine

Iznajmljuje se poslovni prostor površine 58 m2 sa dodatnim neuknjiženim dijelom površine cca 10m2.  Sastoji se od dijela koji se koristi kao recepcija, manje kuhinjske prostorije,  dvije odvojene veće prostorije, kupatila i predsoblja.  Predmetna nekretnina se nalazi u suterenu stambene zgrade , koja je trenutno registrovana kao stan. Zahvaljujući južnoj orijentaciji i prozorskim otvorima prostor je prozračan i svijetao tokom većeg dijela dana. Posebna karakteristika ove nekretnine je atraktivna lokacija, vrlo pogodna za različite poslovne namjene. U neposrednoj blizini se nalazi besplatan javni parking, što dodatno pogoduje olakšanom pristupu.

Prostor se nalazi u suterenu stambene zgrade .  Zgrada je smještena u ulici Grbavička, u naselju Grbavica. Ovu lokaciju karakteriše veliki broj sadržaja nephodnih za svakodnevni način života (supermarketi, ugostiteljski objekti, osnovna i srednja škola, dom zdravlja, apoteka, stomatološka ordinacija, banka, pošta, pekara, veliki broj parkova i zelenih površina itd.). U neposrednoj blizini nalazi se Vilsovnovo šetalište. Blizina javnog gradskog saobraćaja i javni parking namjenjen stanarima zgrade neke su od osnovnih lokacijskih prednosti predmetne nekretnine.

Centralno gradsko grijanje. Vanjska ALU stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Laminat i keramičke pločice na podovima.  Internet. CATV. Telefon.  Blinda ulazna vrata. Interfon.

Izdvajamo:
Internet

Zainteresovani ste za ovu nekretninu ?

Uvijek tu za vas, stojimo vam na raspolaganju
Pozovite nas

Specifikacije:

Upit za: Poslovni prostor uz glavnu ulicu, Grbavica

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Upit za: Ostavite podatke da vas agent kontaktira

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Dva upita za nekretninu u roku 2 sata
{content} Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas: +387 62 099 777