Skip to content
Tu smo da vam olakšamo prodaju ili pronalazak nekretnine.
Početna » Trosoban namješten stan, Grbavica

Trosoban namješten stan, Grbavica

iznajmljivanje
Opis nekretnine

Iznajmljujemo kompletno  namješten trosoban stan, površine 63m2. Stan se nalazi na četvrtom spratu stambene zgrade, u ulici Grbavička, naselje Grbavica. Sastoji se od komfornog dnevnog boravka, spavaće sobe, radne sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, balkona i predsoblja. Stan je dvostrano orijentisan i posjeduje velike prozorske otvore što ga čini porzračnim i ispunjenim dnevnim svjetlom.  Stan je potpuno opremljen svim elementima neophodnim za svakodnevni način života. U neposrednoj blizini stambene zgrade se nalazi besplatan javni parking. U dogovoru sa zakupodavcem moguće je dodatno dogovoriti najam garaže.

Stan se nalazi na četvrtom spratu stambene zgrade, u ulici Grbavička, u sarajevskom naselju Grbavica. Svega nekoliko minuta šetnje je ovo naselje udaljeno je od strogog centra grada, a inače je prepoznatljivo po bogatom sadržaju. U krugu od 500m se nalazi nekoliko trgovačkih i uslužnih objekata, apoteka, banka, dvije osnovne škole, stanice javnog gradskog saobraćaja, dok je u krugu od 2km sješteno nekoliko srednjh škola, obdanište, tržni centar i mnoštvo drugih sadržaja koji lokaciju čine idealnom za sve populacije.

Centralno gradsko grijanje. Vanjska drvena stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Internet. CATV. Telefon. Interfon. Dva lifta.  Klima inverter.  Blinda ulazna vrata.

Izdvajamo:
Internet
Klima

Zainteresovani ste za ovu nekretninu ?

Uvijek tu za vas, stojimo vam na raspolaganju
Pozovite nas

Specifikacije:

Upit za: Trosoban namješten stan, Grbavica

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Upit za: Ostavite podatke da vas agent kontaktira

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Dva upita za nekretninu u roku 2 sata
{content} Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas: +387 62 099 777