Skip to content
Tu smo da vam olakšamo prodaju ili pronalazak nekretnine.
Početna » Višenamjenski poslovni prostor u prizemlju, Grbavica

Višenamjenski poslovni prostor u prizemlju, Grbavica

iznajmljivanje
Opis nekretnine

Iznajmljujemo manji  višenamjenski poslovni prostor površine 24m2. Prostor se nalazi u prizemlju stambeno-poslovne zgrade na izuzetno frekventnoj lokaciji, u neposrednoj blizini Osnovne škole Grbavica I. Istočno je orjentisan, pri čemu je s jedne strane potpuno u portalu, što je odlična karakteristika za prostore kojima je neophodan izlog, odnosno uredske, uslužne ili prodajne djelatnosti koje zahtijevaju obilje svjetlosti.   Prostor se sastoji od dvije prostorije i  toaleta. Ima izuzetno jednostavan pristup i odličnu vidljivost s glavne saobraćajnice. Okružen je obrazovnim ustanovama, trgovinskim i ugostiteljskim objektima te vrlo frekventnom saobraćajnicom.

Centralno grijanje iz gradske toplane. Vanjska ALU stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Keramičke pločice na podovima. Dimnjak. Internet. CATV. Telefon. Javni besplatni parking u blizini.

Poslovni prostor se nalazi u prizemlju stambeno-poslovne zgrade, izgrađene u ulici Grbavička, u sarajevskom naselju Grbavica. U krugu od 500m se nalazi nekoliko trgovačkih i uslužnih objekata, apoteka, banka, te Vilsonovo šetalište. Stanice javnog gradskog saobraćaja su u neposrednoj blizini.

 

Izdvajamo:
Alarm
Internet

Zainteresovani ste za ovu nekretninu ?

Uvijek tu za vas, stojimo vam na raspolaganju
Pozovite nas

Specifikacije:

Upit za: Višenamjenski poslovni prostor u prizemlju, Grbavica

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Upit za: Ostavite podatke da vas agent kontaktira

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Dva upita za nekretninu u roku 2 sata
{content} Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas: +387603455591