Skip to content
Tu smo da vam olakšamo prodaju ili pronalazak nekretnine.
Početna » Nova, kuća sa bazenom, Ilidža, Doglodi

Nova, kuća sa bazenom, Ilidža, Doglodi

iznajmljivanje
Opis nekretnine

Iznajmljujemo izuzetno lijepu, modernu kuću (Pr+1) ukupne površine 270m2, izgrađene u periodu 2022-2023 godine,  sa velikim lijepo uređenim dvorištem površine 1100m2. Kuća se sastoji od dvije etaže.  Prizemna etaža se sastoji od  komfornog dnevnog boravka, kuhinje, taoleta, ostave i sobe koja se trenutno koristi kao teretana, odakle je omogućen  pristupa  dvorištu i svim pratećim sadržajima ( roštilj, bazen..), a drugoj etaži kuće se pristupa unutrašnjim stepenicama. Gornja etaža posjeduje dvije spavaće sobe , garderober, ostavu i dva kupatila, sa tri lijepo uređena balkona odakle se pruža lijep pogled na bazen i dvorište. Kuća je potpuno adaptirana i moderno opremljena, te je prvi put dostupna za najam.  Dvorište kuće je ograđeno sa svih strana, uz video nadzor i alarm. U dvorištu se nalazi prelijep bazen sa pratećim sadržajem te vanjski roštilj. Dvorište kuće ima kapacitet za parkiranje do 4 automobila i jedno garažno mjesto.

Toplotne pumpe. Keramičke pločice na podovima. Vanjska i unutrašnja alu stolarija. Interent. CATV. Telefon. Klima uređaj (x2). Bazen. Asfaltni prilaz. Parking prostor za cca. 4 vozila. Roštilj.

Kuća se nalazi na prelijepoj, zelenilom okruženoj lokaciji u naselju Doglodi, opština Ilidža. Lokacija na kojoj se nalazi predstavlja istinsku oazu mira.

Izdvajamo:
Alarm
Bazen
Garaža
Internet
Klima
Parking
Video nadzor

Zainteresovani ste za ovu nekretninu ?

Uvijek tu za vas, stojimo vam na raspolaganju
Pozovite nas

Specifikacije:

Upit za: Nova, kuća sa bazenom, Ilidža, Doglodi

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Upit za: Ostavite podatke da vas agent kontaktira

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Dva upita za nekretninu u roku 2 sata
{content} Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas: +387603455591