Skip to content
Tu smo da vam olakšamo prodaju ili pronalazak nekretnine.
Početna » Četverosoban stan sa terasom, Novogradnja, Vogošća

Četverosoban stan sa terasom, Novogradnja, Vogošća

prodaja
Opis nekretnine

Prodajemo četverosoban stan površine 131,50m2, koji se nalazi na prvom spratu stambene zgrade  izgrađene 2022. godine u naselju Donji Hotonj, Vogošća. Stan se sastoji od dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, tri spavaće sobe, komfornog kupatila, toaleta, predsoblja i prostrane terase kojoj se pristupa iz dnevnog boravka. Primarna južna orjentacija, zajedno sa velikim prozorskim otvorima ga čini izuzetno osvijetljenim i prozračnim tokom većeg dijela dana. Pored navedenog, karakteriše ga izrazito visok stepen kvalitete, velika – vlastita istočno orjentisana terasa kojoj se pristupa iz stana. Zgrada u kojoj se stan nalazi broji ukupno tri etaže. Objekat, kao i stanovi unutar njega građeni su tako da pruže maksimalan ugođaj modernog načina života. Veliki portali i terasa pored obilja prirodne svjetlosti pruža osjećaj ugode i komfora.

Uz stan postoji mogućnost kupovine garažnog mjesta po cijeni od 20.000KM sa uračunatim PDVom, što ne predstavlja uslov za kupovinu stana.

Istaknuta cijena je cijena sa PDVom, budući kupac je oslobođen plaćanja poreza na promet nekretnine !

Stan se nalazi na prvom spratu stambene zgrade izgrađene u naselju Donji Hotonj, u ulici Donji Hotonj.  Naselje je vezano sa gradskom jezgrom redovnim gradskim prevozom. Ova nekretnina trenutno predstavlja i jednu od atraktivnijih ponuda za kupovinu stana na lokaciji poznatoj kao  mjesto za ugodan porodični način života.

Plinsko etažno grijanje. Unutrašnja visoko kvalitetna drvena stolarija.  Vanjska PVC stolarija. Parket u sobama. Kamene ploče u kupatilu i toaletu. Protupožarna i protuprovalna ulazna vrata. Interfon. Video nadzor.

Izdvajamo:
Alarm
Internet
Video nadzor

Zainteresovani ste za ovu nekretninu ?

Uvijek tu za vas, stojimo vam na raspolaganju
Pozovite nas

Specifikacije:

Upit za: Četverosoban stan sa terasom, Novogradnja, Vogošća

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Upit za: Ostavite podatke da vas agent kontaktira

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Dva upita za nekretninu u roku 2 sata
{content} Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas: +387603455591