Skip to content
Tu smo da vam olakšamo prodaju ili pronalazak nekretnine.
Početna » Trosoban komforan stan, Novogradnja, Meandar

Trosoban komforan stan, Novogradnja, Meandar

prodaja
Opis nekretnine

Prodajemo trosoban komforan stan površine 120m2, koji se nalazi na četvrtom spratu novoizgrađene stambeno-poslovne zgrade ” Meandar ”  u naselju Otoka. Sastoji se od komfornog dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, dvije spavaće sobe, kupatila, toaleta, ostave, predsoblja i dva balkona kojima je moguće pristupiti iz dnevnog boravka i spavaćih soba. Zbog primarne sjeverozapadne orijentacije i velikih prozorskih otvora, osunčan je i svijetao tokom većeg dijela dana. Kvadraturom, dispozicijom i lokacijom potpuno odgovara savremenim potrebama porodičnog načina života. Stan posjeduje i garažno mjesto uključeno u istaknutu cijenu nekretnine.

Nekretnina se nalazi ulici Bulevar Meše Selimovića, u novoizgrađenom stambeno-poslovnom objektu „Otoka Meandar“, naselje Otoka. U neposrednoj blizini se nalazi glavna saobraćajnica koja ovu lokaciju odlično povezuje sa ostalim dijelovima grada. Također, samo 5 minuta šetnje ovu lokaciju dijeli od obrazovnih institucija, zdravstenih ustanova, tržnih centara, te ostalih sadržaja neophodnih za ugodan svakodnevni način života. Šetalište, biciklistička staza, Olimpijski bazen i Dom zdravlja „Kumrovec“ su dio ove mikrolokacije.

Plinsko etažno grijanje. Aluminijski radijatori sa kalorimetrima. Parket u sobama, predsoblju i kuhinji. Keramičke pločice u kupatilu i lođi. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Blinda ulazna vrata. Klima uređaj. Lift. Komforna ostava u suterenu objekta.

Zainteresovani ste za ovu nekretninu ?

Uvijek tu za vas, stojimo vam na raspolaganju
Pozovite nas

Upit za: Trosoban komforan stan, Novogradnja, Meandar

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Upit za: Ostavite podatke da vas agent kontaktira

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
{content} Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas: +387603455591