Skip to content
Tu smo da vam olakšamo prodaju ili pronalazak nekretnine.
Početna » Višenamjenski poslovni prostor, Pofalići

Višenamjenski poslovni prostor, Pofalići

iznajmljivanje
Opis nekretnine

Iznajmljujemo poslovni prostor površine 60m2 . Prostor se nalazi u prizemlju stambeno-poslovne zgrade na  Pofalićima. Pristupa mu se sa dvije strane, iz naselja ili sa šetališta od strane glavne saobraćajnice. Sastoji se od  komforne prostorije i toaleta na središnjem dijelu prostora. Obzirom da je dvostrano orijentisan i da posjeduje velike portale postavljene cijelom dužinom vanjskih zidova, ima fantastičnu vidljivost sa glavne gradske saobraćajnice, ali i iz naselja. U neposrednoj blizini objekta se nalazi parking prostor namijenjen stanarima i posjetiocima. Zbog lokacije, spratnosti, pozicije i orjentacije, prostor je pogodan za razne vrste djelatnosti.

 

Centralno gradsko grijanje. Vanjska ALU stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Keramičke pločice na podovima. Internet. Telefon. CATV. Alarm. Video nadzor.

Poslovni prostor se nalazi na atraktivnoj poziciji, u ulici Zmaja od Bosne, Novo Sarajevo. Posjeduje odličnu vidljivost, što ga u kombinaciji sa ostalim karakteristikama čini pogodnim za mnogobrojne djelatnosti. Osnovna prednost lokacije je blizna javnog gradskog saobraćaja te gusto naseljena mikrolokacija.

Izdvajamo:
Internet
Klima

Zainteresovani ste za ovu nekretninu ?

Uvijek tu za vas, stojimo vam na raspolaganju
Pozovite nas

Specifikacije:

Upit za: Višenamjenski poslovni prostor, Pofalići

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Upit za: Ostavite podatke da vas agent kontaktira

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Dva upita za nekretninu u roku 2 sata
{content} Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas: +387603455591