Skip to content
Tu smo da vam olakšamo prodaju ili pronalazak nekretnine.
Početna » Trosoban stan sa velikom terasom, Stari Grad

Trosoban stan sa velikom terasom, Stari Grad

iznajmljivanje
Opis nekretnine

Iznajmljujemo nenamješten  trosoban stan sa galerijom i  dvije terase sa kojih se pruža lijep pogled na grad, ukupne površine 150m2. Stan se sastoji od prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom, dvije spavaće sobe, dva kupatila, toaleta, galerije i dvije prostrane terase. Zahvaljujući trostranoj orjentaciji, velikim prozorskim otvorima, visokoj spratnosti veoma je osvijetljen i prozračan tokom većeg dijela dana.  Zgrada u kojoj se stan nalazi ima ukupno  tri sprata i posjeduje lift. Stan posjeduje i  tri garažna mjesta ukupne površine cca 70m2,  koja su uračunata u cijenu zakupa. Moguće je opremanje stana po potrebi budućeg zakupca.

Stan se nalazi na trećem spratu nedavno izgrađene stambene zgrade ” Tao House ” u ulici Čadordžina, u naselju Vrbanjuša, općina Stari Grad. Stan je na dosta atraktivnoj lokaciji, budući da je strogi centar grada udaljen svega par minuta šetnje, izolovan od gradske buke i pruža vrlo ugodan boravak. U neposrednoj blizini su smješteni brojni sadžaji koji lokaciju čine atraktivnom i pogodnom za kvalitetan način života.

Grijanje i hlađenje stanova je riješeno sa toplotnim pumpama te  60% površine stana je pokriveno podnim grijanjem, dok su u spavaćim sobama odvojeni sistemi Fan-coil gdje svaka soba imati svoj thermostat za podešavanje temperature grijanja ili hlađenja.   Unutrašnja i vanjska visoko kvalitetna ALU stolarija. Parket u sobama. Keramičke pločice u kupatilu i toaletu. Protupožarna i protuprovalna ulazna vrata. Interfon. Lift.

Izdvajamo:
Alarm
Garaža
Internet
Klima
Video nadzor

Zainteresovani ste za ovu nekretninu ?

Uvijek tu za vas, stojimo vam na raspolaganju
Pozovite nas

Specifikacije:

Upit za: Trosoban stan sa velikom terasom, Stari Grad

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Upit za: Ostavite podatke da vas agent kontaktira

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Pet upita je poslano danas za ovu nekretninu
{content} Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas: +387603455591