Skip to content
Tu smo da vam olakšamo prodaju ili pronalazak nekretnine.
Početna » Lijepo uređena porodična kuća, Ilidža

Lijepo uređena porodična kuća, Ilidža

prodaja
Opis nekretnine

Prodajemo lijepo uređenu porodičnu kuću, ukupne površine 175m2, koja se nalazi na lijepo uređenoj zemljišnoj parceli ukupne površine 400m2. Kuća je izgrađena tokom 2015. godine, u osnovi ima cca 100m2, dok preostali dio zemljišta predstavlja lijepo uređeno dvorište.  Kuća je moderno građena, savremenim i kvalitetnim materijalima. Prizemlje je  potpuno rezervisano za dnevne aktivnosti, a sastoji se od vrlo komfornog dnevnog boravka, kojem se pristupa direktno sa ulaznih vrata, te kuhinje sa trpezarijom, spavaće sobe, kupatila, ostave i terese. Na drugoj etaži se nalaze četri komforne spavaće sobe i kupatilo. Dvije spavaće sobe imaju izlaz na veliki balkon sa kojeg se pruža prelijep pogled na dvorište, te zelene površine lijepog naselja. Ispred kuće se nalazi natkriveni prostor (ljetnikovac) za druženje, gdje su izgrađeni roštilj i česma. Dio dvoršita posjeduje parking prostor za minimalno pet automobila.

Kuća se nalazi u ulici Mostarsko Raskršće,  koja pripada općini Ilidža. Ima odličan položaj i pristup, obzirom da se nalazi u središtu naselja, te da izvandredna pozicija omogućava potpunu privatnost, a ujedno i pogled na naselje.

Grijanje na plin. Parket i keramičke pločice na podovima. Vanjska šestokomorna PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Termoizolaciona fasada na cijeloj kući. Terasa. Parking prostor zapet automobila. Blinda ulazna vrata.

Izdvajamo:
Internet
Klima

Zainteresovani ste za ovu nekretninu ?

Uvijek tu za vas, stojimo vam na raspolaganju
Pozovite nas

Specifikacije:

Upit za: Lijepo uređena porodična kuća, Ilidža

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Upit za: Ostavite podatke da vas agent kontaktira

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Dva upita za nekretninu u roku 2 sata
{content} Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas: +387603455591