Skip to content
Tu smo da vam olakšamo prodaju ili pronalazak nekretnine.
Početna » Kuća sa zemljištem, Miševići

Kuća sa zemljištem, Miševići

prodaja
Opis nekretnine

Prodajemo manju kuću, spratnosti Pr+1, ukupne  površine cca. 100m2. Kuća je izgrađena tokom 1980 godine na zemljištu površine 1100m2, a u osnovi je dimenzija cca 7x8m. Na prizemlju kuće nalazi se dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilom i predsobljem, dok su na drugoj spratu dvije spavaće sobe, kupatilo i balkon . Prelijep pogled koji se pruža kako iz kuće tako i iz dvorišta doprinosi tome da boravak u ovoj nekretnini predstavlja uživanje i odmor.

Standard:
Grijanje na pelet. Laminat i keramičke pločice na podovima. U prizemlju drvena vanjska i unutrašnja stolarija, na prvom spratu vanjska drvena stolarija. Gradski vodovod i kanalizacija. Struja. Telefon. Asfaltni pristup kući. Voćnjak. Pomoćni objekat.

Lokacija:
Kuća se nalazi u ulici Miševići u naselju Miševići, koje pripada općini Hadžići. Kuća ima odličan položaj i pristup, obzirom da se nalazi na početku naselja, te ima istu blizinu prilaza sa oba poznata puta (iz pravca puta Blažuj – Rakovica ili pravca Binježevo – Hadžići). Izvandredna pozicija omogućava joj potpunu privatnost, a ujedno i pogled na naselje i prirodne ljepote koje okružuju Sarajevo.

Izdvajamo:
Klima
Parking

Zainteresovani ste za ovu nekretninu ?

Uvijek tu za vas, stojimo vam na raspolaganju
Pozovite nas

Specifikacije:

Upit za: Kuća sa zemljištem, Miševići

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Upit za: Ostavite podatke da vas agent kontaktira

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Dva upita za nekretninu u roku 2 sata
{content} Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas: +387603455591