Skip to content
Tu smo da vam olakšamo prodaju ili pronalazak nekretnine.
Početna » Dvosoban stan , Grbavica

Dvosoban stan , Grbavica

prodaja
Opis nekretnine

Prodaje  se renoviran, namješten dvosoban stan uknjižene površine 33m2 sa dodatnih 23m2 površine (nadogradnja ) u postupku uknjižbe, a koji se nalazi na šestom spratu stambene zgrade sa liftom, u sarajevskom naselju Grbavica. Nekretnina se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom, dvije sobe, kupatila, predsoblja i manjeg balkona. Posjeduje i ostavu kojoj se pristupa sa balkona. Stan je nedavno potpuno renoviran,promijenjena je vanjska stolarija, renovirano kupatilo, ugrađena blinda ulazna vrata,  zamijenjene elektro i vodovodne instalacije i novi laminat na podovima.

Stan se prodaje sa namještajem vidljivim u galeriji slika.

Obzirom na dvostranu orjentaciju i prozorske otvore, stan je osvijetljen i prozračan tokom većeg dijela dana. Ispred stambene zgrade u kojoj je stan smješten nalaze  se zelene površine i parking prostor namijenjen stanarima.

Stan se nalazi na šestom spratu stambene zgrade koja ima lift i koja se nalazi na mirnoj lokaciji, u ulici Grbavička, u sarajevskom naselju Grbavica. Vilsonovo šetalilšte, zelena pijaca, supermarketi, ugostiteljski i prodajni objekti, kao i obrazovne institucije, su sadržaji koji okružuju ovu nekretninu. Samo 5 minuta vožnje ovu lokaciju dijeli od strogog centra grada, a stanice javnog gradskog prevoza udaljene su svega par minuta lagane šetnje.

Grijanje na plin. Laminat u dnevnom boravku, sobama i ostavi. Keramičke pločice u kupatilu. Internet. CATV. Telefon. Blinda ulazna vrata. Balkon. Lift. Dva klima uređaja

Izdvajamo:
Internet
Klima
Parking

Zainteresovani ste za ovu nekretninu ?

Uvijek tu za vas, stojimo vam na raspolaganju
Pozovite nas

Specifikacije:

Upit za: Dvosoban stan , Grbavica

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Upit za: Ostavite podatke da vas agent kontaktira

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Dva upita za nekretninu u roku 2 sata
{content} Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas: +387603455591