Skip to content
Tu smo da vam olakšamo prodaju ili pronalazak nekretnine.
Početna » Dvosoban stan u prizemlju, Pofalići

Dvosoban stan u prizemlju, Pofalići

prodaja
Opis nekretnine

Prodaje se dvosoban stan površine 58.50 m2.  Sastoji se od dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje , spavaće sobe, kupatila, toaleta i predsoblja.  Predmetna nekretnina se nalazi u prizemlju stambene zgrade. Zahvaljujući zapadnoj orijentaciji i prozorskim otvorima stan je prozračan i svijetao tokom većeg dijela dana. Posebna karakteristika ovog stana je atraktivna lokacija, vrlo pogodna za ugodan porodični način života. U neposrednoj blizini se nalazi besplatan javni parking.

Stan se nalazi u prizemlju stambene zgrade .  Zgrada je smještena u ulici Zmaja od Bosne, u naselju Pofalići. Ovu lokaciju karakteriše veliki broj sadržaja nephodnih za svakodnevni način života (supermarketi, ugostiteljski objekti, osnovna i srednja škola, dom zdravlja, apoteka, stomatološka ordinacija, banka, pošta, pekara, veliki broj parkova i zelenih površina itd.). U neposrednoj blizini nalazi se Vilsovnovo šetalište. Blizina javnog gradskog saobraćaja i javni parking namjenjen stanarima zgrade neke su od osnovnih lokacijskih prednosti predmetne nekretnine.

Centralno gradsko grijanje. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Laminat i keramičke pločice na podovima.  Internet. CATV. Telefon.  Blinda ulazna vrata. Interfon.

Izdvajamo:
Internet

Zainteresovani ste za ovu nekretninu ?

Uvijek tu za vas, stojimo vam na raspolaganju
Pozovite nas

Specifikacije:

Upit za: Dvosoban stan u prizemlju, Pofalići

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Upit za: Ostavite podatke da vas agent kontaktira

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Dva upita za nekretninu u roku 2 sata
{content} Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas: +387603455591