Skip to content
Tu smo da vam olakšamo prodaju ili pronalazak nekretnine.
Početna » Kuća u nizu sa garažom i dvorištem, Lužani

Kuća u nizu sa garažom i dvorištem, Lužani

prodaja
Opis nekretnine

Prodajemo kuću u nizu sa garažom, ukupne korisne površne 200m2, a uknjižene 192m2. Kuće je na tri etaže, posjeduje sjeverozapadno orijentisano dvorište površine cca. 65m2 i jugoistočno orijentisan parking prostor za dva automobila ispred garaže površine cca. 45m2. Bitno je istači da se kuća prodaje potpuno namještena sa svim tehničkim uređajima.

Pored odlične pozicije u ulici, kuća ima i odličan raspored prostorija, a građena je za potrebe porodičnog načina života. Na prizemnoj etaži se nalazi veliki i dobro osvijetljeni dnevni boravak sa kuhinjom odakle se pristupa vrlo komfornoj terasi i dalje lijepo uređenom i ograđenom dvorištu kuće, te, kupatila, ostave i predsoblja. Terasi se pristupa iz dnevnog boravka. Garaža također predstavlja dio prve etaže.

Druga etaža se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom odakle se pristupa komfornom balkonu, kupatila i degažmana, dok se na trećoj etaži nalaze dvije spavaće sobe, kupatilo i degažman.                                                                                                                                                                Etaže kuće su povezane lijepo izvedenim unutrašnjim stepenicama, a također ih povezuje i lift. Kuća je redovno održavana i adaptirana u više navrata, a posjeduje alarmni sistem i video nadzor.

Lokacija:

Kuća se nalazi u ulici Vinka Šamarlića, u najatraktivnijem dijelu općine i naselja Ilidža. Naselje Lužani karakteriše planska gradnja, te lijepo uređene kuće u nizu  sa jednako lijepo uređenim dvorištima. Neposredna blizina šetališta „Velika aleja“, Internacionalni univerzitet u Sarajevu, te nekoliko osnovnih i srednjih škola u neposrednoj blizini, zajedno sa stanicama javnog gradskog saobraćaja, tržnim centrima i zdravstvenim ustanovama su još samo neki od razloga zbog kojih je ovaj dio grada vrlo atraktivan za porodični način života.

 

Plinsko etažno grijanje. Vlastita voda. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska PVC stolarija. Laminat u sobama, predsoblju i degažmanu. Keramičke pločice u sva tri kupatila i obje kuhinje, na balkonu i u garaži. Garaža. Klima. Interfon u svim sobama. Lift. Alarm. Video nadzor.

Izdvajamo:
Internet

Zainteresovani ste za ovu nekretninu ?

Uvijek tu za vas, stojimo vam na raspolaganju
Pozovite nas

Specifikacije:

Upit za: Kuća u nizu sa garažom i dvorištem, Lužani

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Upit za: Ostavite podatke da vas agent kontaktira

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Dva upita za nekretninu u roku 2 sata
{content} Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas: +387603455591