Skip to content
Tu smo da vam olakšamo prodaju ili pronalazak nekretnine.
Početna » Dvosoban stan, Novi Grad, Dobrinja

Dvosoban stan, Novi Grad, Dobrinja

prodaja
Opis nekretnine

Prodajemo dvosoban stan, površine 50m2. Stan se nalazi na četvrtom, posljednjem spratu stambene zgrade, u ulici Salke Nazečića, u sarajevskom naselju Dobrinja 3. Sastoji se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje, kupatila, ostave, predsoblja i balkona. Stan posjeduje velike prozorske otvore što ga čini prozračnim i ispunjenim dnevnom svjetlošću. Predmetna nekretnina se nalazi u izvornom stanju tako da je budući kupac može prilagoditi vlastitom ukusu i željama. Bitno je naglasiti da se stan nalazi u mirnom dijelu naselja Dobrinja, bogatom zelenim površinama, šetnjicama i sl, dok se u neposrednoj blizini nalaze svi nepohodni sadržaji za svakodnevni način života.

Stan se nalazi na četvrtom, posljednjem spratu stambene zgrade u ulici Salke Nazečića, naselje Dobrinja 3. Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a lokacija je atraktivna zbog razvijene infrastrukture i blizine različitih sadržaja potrebnih za svakodnevne aktivnosti.
U radijusu od samo 300 metara se nalaze: Dobrinjska Gimnazija, Konzum, Merkator, obdanište, šetalište, apoteke, ambulanta, banke, pošta itd. U neposrednoj blizini zgrade je lijepo uređen park za djecu kao i besplatan javni parking namijenjen stanarima.
Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno cca 200 metara od stambene zgrade.

Centralno gradsko grijanje. Vanjska drvena stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Internet. CATV. Interfon. Besplatan javni parking.

Izdvajamo:
Internet

Zainteresovani ste za ovu nekretninu ?

Uvijek tu za vas, stojimo vam na raspolaganju
Pozovite nas

Specifikacije:

Upit za: Dvosoban stan, Novi Grad, Dobrinja

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Upit za: Ostavite podatke da vas agent kontaktira

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Dva upita za nekretninu u roku 2 sata
{content} Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas: +387603455591