Skip to content
Tu smo da vam olakšamo prodaju ili pronalazak nekretnine.
Početna » Trosoban stan sa garažom, Novi Grad

Trosoban stan sa garažom, Novi Grad

iznajmljivanje
Opis nekretnine

Iznajmljuje se trosoban komforan namješten stan površine 60m2, a koji  se sastoji od komfornog dnevnog boravka sa kuhinjom,  dvije spavaće sobe, predsoblja , lođe i  toaleta. Stan je adaptiran, namješten i opremljen svim  kućanskim elementima i prvi put je dostupan za najam. Zahvaljujući velikim prozorskim otvorima u svim prostorijama, ispunjen je mnoštvom prirodne svjetlosti, što ga u kombinaciji sa svijetlim namještajem čini vrlo prozračnim, svijetlim i ugodnim za boravak.

Napomena : U cijenu mjesečnog najma uključene su mjesečne režije, osim režija za električnu energiju i grijanje i jedno garažno mjesto.

Predmetna nekretnina je smještena u prizemlju  privatnog stambenog objekta sa zasebnim ulazom u ulici Safeta Zajke,  općina Novi Grad.  Veoma lijepo i mirno naselje udaljeno svega nekoliko minuta vožnje od strogog centra grada, sa mnoštvom sadržaja koji lokaciju čine atraktivnom za porodični način života.

Plinsko etažno grijanje. Vanjska drvena stolarija. Pločice u kuhinji, kupatilu i lođi. Parket u sobama.  Privatni parking. Garaža-

Izdvajamo:
Internet
Parking

Zainteresovani ste za ovu nekretninu ?

Uvijek tu za vas, stojimo vam na raspolaganju
Pozovite nas

Specifikacije:

Upit za: Trosoban stan sa garažom, Novi Grad

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Upit za: Ostavite podatke da vas agent kontaktira

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Dva upita za nekretninu u roku 2 sata
{content} Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas: +387603455591