Skip to content
Tu smo da vam olakšamo prodaju ili pronalazak nekretnine.
Početna » Namješten dvosoban stan na drugom spratu, Čengić Vila

Namješten dvosoban stan na drugom spratu, Čengić Vila

Stanovi
Dvosoban
iznajmljivanje
Opis nekretnine

Iznajmljujemo namješten dvosoban stan, površine 65m2. Predmetna nekretnina se nalazi na drugom spratu stambene zgrade u ulici Dr. Fetaha Bećirbegovića, naselje Čengić Vila. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, predsoblja, degažmana i ustakljenog balkona. Zahvaljujući zapadnoj orijentaciji i velikim prozorskim otvorima stan je prozračan i ispunjen dnevnom svjetlošču. U neposrednoj blizini stambene zgrade se nalazi lijepo uređen park odvojen zašitnom ogradom, a dostupan je besplatan javni parking.

Stan se nalazi na drugom spratu stambene zgrade sa liftom u ulici Dr. Fetaha Bećirbegovića, naselje Čengić Vila. Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se u radijusu od samo 300 metara nalaze bitni sadržaji urbanog življenja, što uključuje: supermarket “Konzum”, “Bingo”, trgovački centar “Otoka” -, pijaca “Kvadrant”, Dom Zdravlja “Kumrovac”, brojni ugostiteljski objekti, apoteka, sportsko-rekreativni tereni, itd.

Neposredno uz stambenu zgradu je lijepo uređen park za djecu, a zbog sigurnosti djece bitno je napomenuti da je park, od saobraćajnica koje se nalaze u blizini, odvojen zaštitnom ogradom. Osnovna škola “Čengić Vila 1” nalazi se unutar naselja na cca 3 minute lagane šetnje, a važno je istaći da se na putu do iste ne prelazi niti jedna veća saobraćajnica.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno samo 150m od zgrade.

Centralno gradsko grijanje sa kalorimetrom (kontrolisana potrošnja). Vanjska drvena stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Lift. Interfon. Internet. CATV. Telefon.

 

Izdvajamo:
Internet

Zainteresovani ste za ovu nekretninu ?

Uvijek tu za vas, stojimo vam na raspolaganju
Pozovite nas

Specifikacije:

Upit za: Namješten dvosoban stan na drugom spratu, Čengić Vila

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Upit za: Ostavite podatke da vas agent kontaktira

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Dva upita za nekretninu u roku 2 sata
{content} Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas: +387603455591