Skip to content
Tu smo da vam olakšamo prodaju ili pronalazak nekretnine.
Početna » Trosoban apartman sa terasom, Bjelašnica

Trosoban apartman sa terasom, Bjelašnica

Stanovi
Dvosoban
prodaja
Opis nekretnine

Prodajemo trosoban apartman sa terasom ukupne površine 87,00m2 . Apartman se nalazi na posljednjoj stambenoj etaži objekta „Mountain Wings “, sjeverozapadno je orjentisan, što znači da je pogled dijelom usmjeren na šumu iznad objekta, a dijelom na vrh Bjelašnice, odnosno na staze). Sastoji se od prostranog dnevnog boravka sa  pristupom pristupom terasi, kupatila, dvije spavaće sobe i predsoblja.

Zgrada u kojoj se apartman nalazi je vrlo kvalitetno građena. Ima odlično izvedenu termoizolaciju zbog čega su apartmani topli za korištenje zimi i ugodno rashlađeni ljeti. Ipak i pored toga, način grijanja je jedna od osnovnih stavki koja se razmatra prilikom izbora i kupovine apartmana, zbog čega apartmani u ovom objektu imaju plinsko etažno grijanje. Vrlo bitno je istaći, da apartman i pored odlične izolacije, plinskog etažnog grijanja ima i kamin u dnevnom boravku i to takav da zagrijava prostor od cca. 100m2.

Apartman se nalazi u novom objektu “Mountain Wings”, u “A” zoni olimpijske ljepotice Bjelašnice. Objekat se nalazi u neposrednoj blizini hotela “Maršal”, u prvoj zoni, te isti ima pogled na skijalište. Obzirom da je smješten tačno iznad ostalih apartmanskih objekata, a ispod borove šume, zaista predstavlja oazu mira i uživanja

Plinsko etažno grijanje. Aluminijski radijator. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket. Keramičke pločice u kupatilu, predsoblju i terasi. Blinda ulazna vrata. Interfon. Lift.

Izdvajamo:
Alarm
Internet
Klima

Zainteresovani ste za ovu nekretninu ?

Uvijek tu za vas, stojimo vam na raspolaganju
Pozovite nas

Specifikacije:

Upit za: Trosoban apartman sa terasom, Bjelašnica

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Upit za: Ostavite podatke da vas agent kontaktira

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Dva upita za nekretninu u roku 2 sata
{content} Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas: +387603455591