Skip to content
Tu smo da vam olakšamo prodaju ili pronalazak nekretnine.
Početna » Komforan nenamješten trosoban stan, Dolac Malta

Komforan nenamješten trosoban stan, Dolac Malta

Stanovi
Trosoban
iznajmljivanje
Opis nekretnine

Iznajmljujemo komforan nenamješten trosoban stan, površine 70m2. Nalazi se na visokom prizemlju stambene zgrade, u ulici Paromlinska, naselje Dolac Malta. Predmetna nekretnina se sastoji  od dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, toaleta, ostave, degažmana, predsoblja i ustakljenog balkona. Zahvaljujući dvostanoj orijentaciji i velikim prozorkim otvorima stan je prozračan i svijetao tokom većeg dijela dana. Stambena zgrada posjeduje dvorište namijenjeno stanarima zgrade koje je na raspolaganju za parking vozila, a također u  neposrednoj blizini se nalazi besplatan javni parking.

Stan se nalazi u ulici Paromlinska, u naselju Dolac Malta, vrlo blizu tržnog centra Mercator, Hitne pomoći i Razvojne banke FBiH.  U neposrednoj blizini zgrade u kojoj je stan smješten, nalazi se mnoštvo sadržaj kao što su trgovinski i ugostiteljski objekti, centri za rekreaciju, te mnogi drugi sadržaji koji ovu lokaciju čine jednom od atraktivnijih za boravak. U blizini stana se nalazi glavna saobraćajnica, a javni gradski saobraćaj ovu lokaciju odlično povezuje sa ostalim dijelovima grada.

Centralno gradsko grijanje. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u sobama. Keramičke pločice u kupatilu, toaletu, kuhinji i balkonu. Internet. CATV. Telefon. Interfon.

Izdvajamo:
Internet

Zainteresovani ste za ovu nekretninu ?

Uvijek tu za vas, stojimo vam na raspolaganju
Pozovite nas

Specifikacije:

Upit za: Komforan nenamješten trosoban stan, Dolac Malta

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Upit za: Ostavite podatke da vas agent kontaktira

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Dva upita za nekretninu u roku 2 sata
{content} Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas: +387603455591