Skip to content
Tu smo da vam olakšamo prodaju ili pronalazak nekretnine.
Početna » Poslovni prostor, Rajlovac

Poslovni prostor, Rajlovac

Poslovni prostori
iznajmljivanje
Opis nekretnine

Iznajmljujemo kancelarijski prostor ukupne površine 250m2, koji se nalazi u modernom poslovnom objektu, izgrađenom u industrijskoj zoni naselja Rajlovac. Prostor se sastoji od jedne veće prostorije, dva kancelarijska prostora, predulaza i toaleta. Prostor raspolaže sa velikim parking prostorom ispred objekta,  dva parking mjesta su uključena u cijenu najma, dok se dodatni parking prostor iznajmljuje u dogovoru sa vlasnikom. Pored modernog načina gradnje, vrlo lijepog vanjskog uređenja, ističemo da se radi o izrazito dobroj lokaciji, sa asfaltnim pristupom, odnosno već davno izgrađenoj infrastrukturi koja omogućava odličan pristup gradskim saobraćajnicama i brz i jednostavan pristup autoputu.

Poslovni prostor se nalazi na trećem spratu poslovne zgrade novije gradnje u ulici Safeta Zajke, u naselju Rajlovac, na području općine Novi Grad. Nalazi se na samo petnaestak minuta vožnje od centra grada i par minuta vožnje od Stupske Petelje. U blizini poslovnog objekta  se nalazi autobusko stajalište.

Plinsko etažno grijanje.  Vanjska aluminijska stolarija. Unutrašnja aluminijska stolarija. Objekat je klimatiziran i osiguran alarmom i video nadzorom. CATV. Internet. Telefon. Lift. Klima uređaj.

Izdvajamo:
Alarm
Internet
Klima
Parking
Video nadzor

Zainteresovani ste za ovu nekretninu ?

Uvijek tu za vas, stojimo vam na raspolaganju
Pozovite nas

Specifikacije:

Upit za: Poslovni prostor, Rajlovac

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Upit za: Ostavite podatke da vas agent kontaktira

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Dva upita za nekretninu u roku 2 sata
{content} Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas: +387603455591