Skip to content
Tu smo da vam olakšamo prodaju ili pronalazak nekretnine.
Početna » Kuća sa dvorištem i garažom, Ilidža

Kuća sa dvorištem i garažom, Ilidža

Kuce
prodaja
Opis nekretnine

Prodajemo urednu, kvalitetnu i nekorištenu dvoetažnu kuću površine 254m2 sa uređenom okućnicom ukupne površine 364m2. Kuća je planski građena, tako da se na prizemnoj etaži nalazi garaža za jedan automobil, te stambeni dio koji se sastoji od prostranog dnevnog boravka, komforne trpezarije iz koje se pristupa velikoj terasi, kuhinje, kupatila i vešeraja. Na drugoj etaži se nalazi pet spavaćih soba, kupatilo, toalet i balkon.  Dvije od pet spavaćih soba imaju lijepo uređen balkon sa kojeg se pruža pogled na ostatak naselja Osjek. Dio dvoršta posjeduje parking prostor za minimalno dva automobila, dok preostali dio dvorišta predstavlja lijepo uređenu zelenu površinu.

Kuća se nalazi u ulici Osik, naselje Osjek, općina Ilidža. Izvandredna pozicija omogućava joj potpunu privatnost i pogled na naselje. Kuća je udaljena svega 3.9km od centra Ilidže. U neposrednoj blizini se nalazi osnovna škola, supermarket, izletište Vrelo Bosne.

Termoizolaciona fasada. Centralno grijanje na pelet. Keramičke pločice na podovima. Vanjska „RAV“ PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Dva kupatila. Dva toaleta. Terasa. Dva balkona. Garaža. Parking prostor za dva automobila. Kovana ograda oko cijele parcele.

 

Izdvajamo:
Alarm
Internet
Klima
Pristupačno
Video nadzor

Zainteresovani ste za ovu nekretninu ?

Uvijek tu za vas, stojimo vam na raspolaganju
Pozovite nas

Specifikacije:

Upit za: Kuća sa dvorištem i garažom, Ilidža

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Upit za: Ostavite podatke da vas agent kontaktira

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Ova nekretnina je jako trazena
{content} Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas: +387603455591