Skip to content
Tu smo da vam olakšamo prodaju ili pronalazak nekretnine.
Početna » Nenamješten, dvosoban stan sa garažom, Pofalići

Nenamješten, dvosoban stan sa garažom, Pofalići

iznajmljivanje
Opis nekretnine

Iznajmljujemo  nenamješten, dvosoban stan, površine 60m2. Stan se nalazi na drugom spratu stambeno-poslovne zgrade  izgrađene u ulici Zmaja od Bosne, u naselju Pofalići. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom,  spavaće sobe, kupatila, toaleta, ostave, degažmana, predsoblja i ustakljene lođe. Stan je južno orijentisan, posjeduje velike prozorske otvore zbog čega je izuzetno topao, te osunčan tokom većeg dijela dana. Bitno je naglasiti da je u cijenu najma uračunato garažno parking mjesto.

Stan se nalazi na trećem spratu stambeno-poslovne zgrade novije gradnje, izrazito prepoznatljivog dizajna, a koja je izgrađena u neposrednoj blizini hotela „Bristol“ –„Novotel“ sadašnji, u ulici Zmaja od Bosne, u naselju Pofalići. Iako je zgrada smještena na jednoj od glavnih ulica grada Sarajeva, predmetni stan je primarno južno orijentisan, sa pogledom usmjerenim prema Vilsonovom šetalištu, pa je na takav način u potpunosti izolovan od prometne buke.
U neposrednoj blizini zgrade se nalaze svi sadržaji neophodni za kvalitetan način života i poslovanja, a uzimajući u obzir da je udaljen od strogog centra grada 20 ak minuta šetnje, onda je nedvosmisleno jasno o kako odličnoj lokaciji je riječ.

Centralno grijanje. Vanjska ALU stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u sobama. Keramičke pločice u kupatilu i toaletu. CATV. Internet. Telefon. Interfon. Klima. Toplotna izolacija. Lift.

 

U cijenu najma je uključeno jedno garažno mjesto i dva parking mjesta.

Izdvajamo:
Alarm
Internet

Zainteresovani ste za ovu nekretninu ?

Uvijek tu za vas, stojimo vam na raspolaganju
Pozovite nas

Specifikacije:

Upit za: Nenamješten, dvosoban stan sa garažom, Pofalići

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Upit za: Ostavite podatke da vas agent kontaktira

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Dva upita za nekretninu u roku 2 sata
{content} Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas: +387603455591