Skip to content
Tu smo da vam olakšamo prodaju ili pronalazak nekretnine.
Početna » Poslovni objekat, Vogošća

Poslovni objekat, Vogošća

iznajmljivanje
Opis nekretnine

Iznajmljujemo višenamjenski poslovni objekat  ukupne korisne površine cca. 410m2, sa vlastitim parking prostorom i direktnim pristupom sa glavne saobraćajnice. Poslovni objekat se sastoji od prizemnog dijela predviđenog za potrebe prodajnih aktivnosti, te jednog  sprata vrlo lijepo uređenog kancelarijskog prostora.  Objekat je izgrađen tokom 2016 godine, posjeduje velike portale koji pružaju obilje dnevne svjetlosti, čineći na taj način rad unutar objekta iznimno lakšim. Posjeduje praktičan raspored prostorija koje su moderno uređene i zadovoljavaju visoke kriterije. Moderna tehnika gradnje, najkvalitetniji materijali koji odgovaraju savremenim standardima kvalitete i poslovanja su primjenjivani prilikom gradnje ovog objekata. Objekat je svojim vanjskim izgledom reprezentativnog karaktera, te će zbog funkcionalosti, lokacije i pristupa zasigurno doprinositi olakšanom poslovanju budućeg zakupca.

Grijanje na vlastitu kotlovnicu. Keramičke pločice na podovima. Vanjska i unutrašnja ALU stolarija. Klima uređaj. Alarm. Video nadzor. CATV. Telefon. Internet. Interfon. Vlastiti parking prostor za više automobila.

Poslovni objekat se nalazi u sarajevskom naselju Vogošća, općina Vogošća i izgrađen je uz samu saobraćajnicu, odakle ima i direktan prilaz i pristup vlastitom parkingu za nekoliko automobila. Zbog direktnog i jednostavnog pristupa glavnoj saobraćajnici, kao i ulazu/izlazu iz grada, te pristupu autoputu, možemo reći da posjeduje idealnu poziciju za mnoge vrste djelatnosti.

Izdvajamo:
Alarm
Internet
Parking
Video nadzor

Zainteresovani ste za ovu nekretninu ?

Uvijek tu za vas, stojimo vam na raspolaganju
Pozovite nas

Specifikacije:

Upit za: Poslovni objekat, Vogošća

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Upit za: Ostavite podatke da vas agent kontaktira

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
24 pregleda u zadnja 24 sata
{content} Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas: +387603455591