Skip to content
Tu smo da vam olakšamo prodaju ili pronalazak nekretnine.
Početna » Četverosoban namješten stan, Centar

Četverosoban namješten stan, Centar

Stanovi
Cetverosoban
iznajmljivanje
Opis nekretnine

Iznajmljujemo komforan, četverosoban stan površine 120m2, koji se nalazi na  trećem spratu stambene zgrade izgrađene tridesetih godina u ulici Avde Jabučice, u naselju Marijin Dvor, Centar. Stan ima funkcionalan raspored prostorija, a sastoji se od dnevnog boravka, dvije velike spavaće sobe, manje spavaće sobe,  kuhinje sa trpezarijom, kupatila i predsoblja.  Zahvaljujući zapadnoj orijentaciji i velikim prozorskim otvorima, tokom većeg dijela dana je ispunjen dnevnim svjetlom. Ispred zgrade se nalaze javni parking prostor.

Stan se nalazi na trećem spratu zgrade u ulici Avde Jabučice, u naselju Marijin Dvor. Stambena zgrada u kojoj se nalazi stan je pozicionirana na način da je distancirana od gradske buke, ali opet u neposrednoj blizini strogog centra grada. Glavna gradska saobraćajnica, Sarajevo City Centar, Alta Shopping Centar, Opća bolnica Prim. Dr. Abdulah Nakaš udaljeni su svega nekoliko minuta šetnje.

Plinsko grijanje. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Parket u sobama. Keramičke pločice u kupatilu i predsoblju. Blinda ulazna vrata. Internet. CATV. Telefon

Izdvajamo:
Klima

Zainteresovani ste za ovu nekretninu ?

Uvijek tu za vas, stojimo vam na raspolaganju
Pozovite nas

Specifikacije:

Upit za: Četverosoban namješten stan, Centar

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Upit za: Ostavite podatke da vas agent kontaktira

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Dva upita za nekretninu u roku 2 sata
{content} Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas: +387603455591