Skip to content
Tu smo da vam olakšamo prodaju ili pronalazak nekretnine.
Početna » Dvoetažni poslovni prostor, Ciglane

Dvoetažni poslovni prostor, Ciglane

Poslovni prostori
iznajmljivanje
Opis nekretnine

Iznajmljuje se višenamjenski dvoetažni poslovni prostor površine 24m2. Prostor se sastoji od jedne prostorije sa galerijom i toaleta. Prostor je istočno orijentisan, pozicioniran u prizemlju stambene-poslovne zgrade. Pozicija i spratnost mu omogućavaju dobru uočljivost i pristupačnost sa glavne ceste ali i iz naselja.

Poslovni prostor se nalazi na prizemlju  stambeno-poslovnog objekta,  u ul. Husrefa Redžića, u naselju Ciglane. Blizina javnog gradskog saobraćaja, uočljivost sa glavne saobraćajnice  i gustina naseljenosti mikrolokacije je prednost ovog poslovnog prostora. U neposrednoj blizini objekta se nalazi se veliki broj privrednih subjekata različitih namjena.

Plinsko grijanje ili grijanje na električnu energiju. Vanjska ALU stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Keramičke pločice na podovima. CATV. Internet. Telefon.

Kontakt tel: +38762099777

Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Izdvajamo:
Internet

Zainteresovani ste za ovu nekretninu ?

Uvijek tu za vas, stojimo vam na raspolaganju
Pozovite nas

Specifikacije:

Upit za: Dvoetažni poslovni prostor, Ciglane

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Upit za: Ostavite podatke da vas agent kontaktira

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Dva upita za nekretninu u roku 2 sata
{content} Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas: +387603455591