Skip to content
Tu smo da vam olakšamo prodaju ili pronalazak nekretnine.
Početna » Dvosoban stan sa dva balkona, Hrasno

Dvosoban stan sa dva balkona, Hrasno

Stanovi
Dvosoban
prodaja
Opis nekretnine

Prodajemo dvosoban stan površine 58m2, na četvrtom spratu stambene zgrade u ulici Porodice Ribar, u naselju Hrasno  Novo Sarajevo. Stan se sastoji od dnevnog boravka sa pristupom balkonu, komforne spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom sa pristupom balkonu,  kupatila, ostave i predsoblja. Zbog dvostrane orjentacije i velikog broja prozorskih otvora ispunjen je dnevnom svjetlošću tokom većeg dijela dana.

 

Centralno gradsko grijanje. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u sobama i predsoblju. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, balkonu i ostavi. Interfon. Blinda ulazna vrata. Dva balkona

Stan se nalazi na četvrtom spratu stambene zgrade, smještene u ulici Porodice Ribar, u naselju Hrasno. Kako lokacija obiluje sadržajima potrebnim za svakodnevni način života, a od strogog centra grada je dijeli 5 minuta vožnje, radi se o jednoj od najatraktivnijih lokacija za život u Sarajevu. U neposrednoj blizini stambene zgrade nalaze se razne obrazovne ustanove, ugostiteljski i prodajni objekti, banka itd..  Glavna saobraćajnica sa stanicama javnog gradskog prevoza, udaljena je svega nekoliko minuta lagane šetnje.

Izdvajamo:
Internet

Zainteresovani ste za ovu nekretninu ?

Uvijek tu za vas, stojimo vam na raspolaganju
Pozovite nas

Specifikacije:

Upit za: Dvosoban stan sa dva balkona, Hrasno

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Upit za: Ostavite podatke da vas agent kontaktira

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Dva upita za nekretninu u roku 2 sata
{content} Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas: +387603455591