Skip to content
Tu smo da vam olakšamo prodaju ili pronalazak nekretnine.
Početna » Kuća sa zemljištem, Hladivode

Kuća sa zemljištem, Hladivode

Kuce
prodaja
Opis nekretnine

Prodaje se dvospratna kuća ukupne površine cca 180m2. Kuća je obnovljena 2010 godine. Istom prilikom je dograđen sprat koji je u roh-bau fazi kako bi budući kupac mogao izvesti fine radove u skladu s njegovim potrebama. U suterenu kuće nalazi se ostave i vlastita kotlovnica, dok je prvi sprat namješten a sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje, dvije spavaće sobe i kupatila. Tokom 2010 godine je postavljena fasada. Kuća je izgrađena na zemljištu površine cca. 759m2, na kojem se također nalaze lijepo uređeni voćnjaci. Dvorište kuće je djelomično ograđeno, a prelijep pogled koji se pruža iz dvorišta doprinosi tome da boravak u istom doživite samo kao uživanje i odmor.

Kuća se nalazi u ulici Hladivode Sokak, naselje Hladivide, na području općine Stari Grad, na udaljenosti deset minuta vožnje od Baščaršije.  Ako ste kupac koji preferira prirodu, vlastito dvorište, zelenilo prije nego život u stanu smještenom u centru svakodnevne gradske buke, toplo preporučujemo ovu oazu mira.

Grijanje na čvrsto gorivo. Priključak za plin. Parket, Vanjska PVC stolarija na prvoj etaži. Unutrašnja drvena stolarija.

Zainteresovani ste za ovu nekretninu ?

Uvijek tu za vas, stojimo vam na raspolaganju
Pozovite nas

Upit za: Kuća sa zemljištem, Hladivode

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Upit za: Ostavite podatke da vas agent kontaktira

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Dva upita za nekretninu u roku 2 sata
{content} Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas: +387603455591