Skip to content
Tu smo da vam olakšamo prodaju ili pronalazak nekretnine.
Početna » Nenamješten četverosoban stan, Maršala Tita

Nenamješten četverosoban stan, Maršala Tita

Stanovi
Cetverosoban
iznajmljivanje
Opis nekretnine

Iznajmljuje se nenamješten četverosoban stan površine 116m2. Stan se sastoji od prostranog dnevnog boravka, kuhinje, ostave, trpezarije, tri spavaće sobe, kupatila, toaleta, degažmana i balkona. Stan se nalazi na drugom spratu zgrade austrougarske gradnje izgrađene na jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu, ulica Maršala Tita.  Odlična  lokacija, spratnost i lijep pogled iz stana, neke su od osnovnih karakteristika ove nekretnine. Veliki prozorski otvori i dvostrana orjentacija, u kombinaciji sa visokim stropovima stan čine izuzetno svijetlim, prozračnim i ugodnim za boravak budućeg zakupca. Stan nije renoviran, ali ima razvedeno plinsko etažno grijanje. Stan je moguće koristiti kao poslovni prostor, gdje bi se nakon ugovora o zakupu pristupilo pribavljanju dozvole.  Ostavljena je mogućnost renoviranja stana sukladno potrebama budućeg zakupca.

Plinsko etažno grijanje. Vanjska drvena stolarija. Unutrašnja  drvena stolarija. Parket u sobama. Keramičke pločice u kupatilu i toaletu. Interfon. Blinda ulazna vrata. Lift

Stan se nalazi na drugom spratu stambene zgrade u ulici Maršala Tita, kod Vječne Vatre. Jednostavna pristupačnost najvažnijih gradskih sadržaja obrazovnih, poslovnih, zdravstvenih, rekreativnih i drugih namjena, posebno doprinosi olakšanom obavljaju različitih poslovnih djelatnosti.

Izdvajamo:
Internet

Zainteresovani ste za ovu nekretninu ?

Uvijek tu za vas, stojimo vam na raspolaganju
Pozovite nas

Specifikacije:

Upit za: Nenamješten četverosoban stan, Maršala Tita

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Upit za: Ostavite podatke da vas agent kontaktira

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Dva upita za nekretninu u roku 2 sata
{content} Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas: +387603455591